U bent hier: Home » Mees Bus Center » Schnierle Rollibox Systeem

RolliBox is een volledig geïntegreerd en flexibel systeem met een uitstekend zitcomfort en een zeer goede veiligheid voor de passagiers.Het biedt zowel chauffeur als passagier een comfortabele en veilige reis

Flexibeliteit
Door draaibare en wegklapbare onderdelen en verschuifbare zitposities is het RolliBox systeem uitermate flexibel. Hierdoor kan een chauffeur snel en eenvoudig inspelen op specifieke vervoersvragen om het voor passagiers zo comfortabel mogelijk te maken.

Schuifbare borden voor een variabele indeling.
De borden voor de vergrendeling van de rolstoelen zijn schuifbaar. Met als belangrijk voordeel dat de chauffeur zelf eenvoudig kan variëren met de indeling van de passagiersruimte als dat nodig is. Door te schuiven met de borden hoeven twee brede rolstoelen dus niet direct naast elkaar te staan. Het schuiven zorgt er ook voor dat de rolstoelvergrendeling altijd onder de juiste hoek t.o.v. de rolstoel wordt geplaatst.

Rolstoelverankering : 
Niets is belangrijker dan het goed en veilig vast kunnen zetten van passagiers. Maar door slimme innovaties maakt RolliBox deze essentiële handelingen ook nog eens heel gemakkelijk voor de chauffeur.

Extra lange driepuntsgordels.

Geen gordelverlengers meer.

Schuifbare borden.

In elke situatie goed vast.

Hoe de passagiersruimte door de chauffeur ook wordt ingedeeld, met de eenvoudig schuifbare borden kunnen rolstoelen altijd onder de juiste hoek worden vergrendeld. En dat geeft zowel passagier als chauffeur een veilig gevoel.

Mechanische gordels.

Snelle ontgrendeling.

 


Door het mechanische systeem van de gordels kan de chauffeur met de retractoren  ten alle tijden de rolstoelen ontgrendelen. In geval van nood is het dus niet meer nodig om gordels door te snijden en dat scheelt veel tijd.
Brede passagiersruimte - Veel bewegingsvrijheid.

De RolliBox heeft een comfortabele stahoogte en de effectieve breedte tussen opgeklapte stoelen van minstens 140 cm. De vergrendeling van de rolstoelen zit aan de zijkant. Hierdoor blijft de vloer vlak zodat er voor de chauffeur veel bewegingsruimte is om te manoeuvreren met rolstoelen.

Passagiersstoelen.

Verschuifbaar en extra comfortabel.

De passagiersstoelen zijn eenvoudig te verschuiven over de lengte van de passagiersruimte. Hierdoor is het voor een chauffeur heel eenvoudig om in te spelen op verschillende situaties. De passagiersstoelen zijn breder en zitten niet strak tegen de wand aan. Ze bieden passagiers dan ook extra zitcomfort.

Hoofdsteun 180 graden draaibaar.

Wanneer een rolstoel geen eigen hoofdsteun heeft kan de RolliBox hoofdsteun worden gebruikt. De hoofdsteun biedt veiligheid en bescherming aan zowel nek als hoofd. Is er geen hoofdsteun nodig? Dan kan deze eenvoudig 180 graden worden weggedraaid. Het biedt de rolstoelpassagier in dat geval ook nog eens vrij zicht.

Met RolliBox is de driepuntsgordel aan een gordelzuil gemonteerd. Hierdoor is er altijd sprake van een ideale positie van de driepuntsgordel voor zowel rolstoelgebruikers als personen in de passagiersstoel. En omdat de driepuntsgordel extra lang is, zijn gordelverlengers verleden tijd.

 

Schnierle Rollibox Systeem

Schnierle Rollibox SysteemContacteer ons en ontvang een vrijblijvende offerte!