U bent hier: Home » Mees Bus Center » Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer

Als OCMW, rusthuis, MPI, … zorgt u dagelijks voor mensen met een bepaalde beperking of verminderde mobiliteit. Bij sportactiviteiten, uitstappen, medische controles of andere verplaatsingen heeft u nood aan aangepast vervoer. Door dit vervoer aan te bieden kunnen deze mensen gemakkelijker deelnemen aan het maatschappelijk leven.

Te weinig mensen kennen de vele mogelijkheden die het hen gemakkelijker kunnen maken om met de wagen te rijden / mee te rijden, … Daarin willen wij graag, als gespecialiseerde firma in het verbouwen van voertuigen voor multifunctioneel vervoer, verandering brengen.
Multifunctioneel vervoer kan zeer handig zijn wanneer u zowel rolstoelgebruikers, mobiele en minder mobiele personen gelijktijdig dient te vervoeren. Neemt u vandaag drie rolstoelen mee en morgen geen enkele, dan is dit de oplossing !

Onze aanpassingen worden uiteraard uitgevoerd volgens de Belgische en Europese reglementering terzake en zijn voorzien van de nodige attesten en documenten voor de keuring van de voertuigen.

Download hier onze catalogus (PDF) »Contacteer ons en ontvang een vrijblijvende offerte!