U bent hier: Home » Mees Marktwagens

Jaarlijks verlof van donderdag 21/07/2017 tot en met zondag 06/08/2017

Wij zijn gesloten wegens jaarlijks verlof van donderdag 21/07/2017 tot en met zondag 06/08/2017.

Mees Marktwagens

Mees Marktwagens is officieel importeur van nieuwe en tweedehands marktwagens van Borco-Höhns uit Duitsland. Mees verkoopt marktwagens in België, Nederland en Noord-Frankrijk. Borco-Höhns is de grootste martkwagenbouwer in Europa. Met 350 werknemers produceren ze meer dan 400 marktwagens per jaar. De Borco-Höhns merken zijn Borco, Spewi en Tamhart. Borco bouwt standaardmarktwagens in serie en bouwt wagens op maat. Typisch voor Borco  is de ongeëvenaarde kwaliteit aan zeer compititieve prijzen. Ook de doorlooptijd van wagens op maat is ongeëvenaard in deze branche. Gemiddeld is de levertermijn voor een wagen op maat 6 maand. Voor standaardwagens is dit vaak een stuk minder. 

Bij Borco vind u ook steeds een groot gamma voertuigen die uit stock leverbaar zijn, zowel nieuwe als tweedehands voertuigen. Mees Marktwagens zorgt voor invoer, homologatie, keuring, garantie, herstellingen en onderhoud.

Wilt u liever een nieuwe, lege verkoopwagen, dan kunt u bij Mees Marktwagens ook terecht voor een "Mees Tradition" of een "Toptrailer"