U bent hier: Home » Mees Bedrijfswageninrichting » GENTILI Aluminium inrichtingen

Heeft u er al eens bij stil gestaan hoeveel geld u kan besparen door orde te creëren? Per dag verlies je ongeveer 30 minuten om iets te zoeken in je bedrijfswagen... Het rekensommetje is vlug gemaakt!

Wij maken van uw voertuig een mobiele werkplaats op wielen. Flexibel, combineerbaar en uitbreidbaar voor alle beroepen en voor ieder voertuigtype. Maximale benutting van uw ruimte door gebruik van het op veiligheid geteste Gentili-gamma dat bestaat uit o.a. montagevloeren, steunen, rekken, legborden, laden- en kofferelementen, werkbanken, vastzetsystemen...

De individuele combinatiemogelijkheden die Gentili u biedt worden slechts door de laadruimte van uw voertuig begrensd. Daarbij wordt ook op het totaalgewicht van uw voertuig bespaard. U wenst, wij ontwerpen! Maak gebruik van onze ontwerpservice! Door het installeren van een laadklep, bagagedrager, signalisatie, een oprijsysteem, vloer- en zijwandbekleding, veiligheidsroosters, maatwerk... bepaalt u zelf hoe u uw voertuig verder wenst in te richten of aan te kleden.

Een investering die kan overgebracht worden naar een ander voertuig ! Uw perfect ingerichte wagen is de veruitwendiging van uw professioneel imago. Het is uw visitekaartje onderweg !
 

Voorbeelden Gentili Infinity Aluminium Line

Voorbeelden Gentili Infinity Aluminium LineContacteer ons en ontvang een vrijblijvende offerte!