U bent hier: Home » Mees Autoaanpassingen » Autoaanpassingen » Gas- en remsystemen

Gas- en remsystemen

Wij rusten uw auto uit met gas- en remsystemen onder het stuur, een gasring op het stuur en rem onder het stuur (links of rechts gemonteerd) of zelfs gas- en remsystemen op de bodem van uw wagen.

Wanneer het gebruik van één of meerdere pedalen geen evidentie is, kunnen we deze functionaliteiten verwerken aan het stuur. Zo kunt u toch nog met de wagen rijden en blijft u mobiel. Bespreek de mogelijkheden met ons

Segment (Halve Maan)

Segment (Halve Maan)

Segment gas- en remsysteem onder het stuur met keuze van Type handgreep rembediening, plaats gashendel links of rechts onder het stuur en met behoud van airbag.


Elektronische gasring op het stuur

Elektronische gasring op het stuur

Technodrive Elektronische gasring op het stuur en manueel bediende handbedrijfsrem onder het stuur. Met blokkeringsfunctie. Airbag blijft behouden. Overplaatsbaar.


Elektronische gasring onder het stuur

Elektronische gasring onder het stuur

Elektronische gasring Tecnodrive onder het stuur en manueel bediende handbedrijfsrem onder het stuur (met blokkeringsfunctie). Airbag blijft behouden. Overplaatsbaar.


Carospeed

Carospeed

Gas- en rembediening op de bodem van de wagen gemonteerd: Type Trek&Duw. Airbag blijft behouden. Mogelijkheid om bediening van richtingaanwijzers, geluidshoorn, ruitensproeier, noodknipperlichten te integreren in bedieningsknop Carospeed.


Trek- en Duwsysteem

Trek- en Duwsysteem

Gas- en rembediening onder het stuur: Type Trek en Duwsysteem (Met behoud van airbag)


Satellietgasbediening

Satellietgasbediening

Elektronische gasbediening d.m.v. electronische gashendel op rembediening en manueel bediende handbedrijfsrem onder het stuur (met blokkeringsfunctie). Airbag blijft behouden. Overplaatsbaar.


Rem onder het stuur

Rem onder het stuur

Manuele handbedrijfsrem onder het stuur (Montage Links of Rechts).
Contacteer ons en ontvang een vrijblijvende offerte!