U bent hier: Home » Mees Autoaanpassingen » Autoaanpassingen » Joystick-besturing: Joysteer

Joystick-besturing: Joysteer

Mobiel in alle situaties

Joysteer® is een elektronisch systeem voor de bediening van het voertuig, dat het rijden met een zware fysieke handicap mogelijk maakt. Dankzij verschillende onafhankelijke elementen bereikt Joysteer® een hogere waarde. Op die manier wordt het mogelijk om veilig en comfortabel te rijden ondanks spierdystrofie, verlamming of misvorming van de armen of de benen.

Globale oplossing voor elk bedieningselement

Joysteer® biedt een breed scala van oplossingen voor de stuurinrichting, remmen, gas en alle belangrijke bijkomende functies. Op die manier is het mogelijk om de rem, de automatische transmissie, licht, richtingaanwijzers of ruitenwissers te bedienen via een eenvoudig te gebruiken systeem. Alles wat door de hand bediend wordt is een goedkope, effectieve en veilige constructie.

Een ontspannen en veilige rit

Joysteer® biedt een aantrekkelijke en ontspannen rijervaring. En niet alleen door de force feedback van de richting, die kan aangepast worden aan de mogelijkheden van de bestuurder. Het is ook mogelijk om tegen hoge snelheid te rijden dankzij de afhankelijkheid van de snelheid van het computersysteem, terwijl een eenvoudige controle u in het juiste spoor houdt.

Veiligheid op het hoogste niveau

Joysteer® is een project ontwikkeld aan de hand van de meest geavanceerde technologie. Aldus, kunnen de dubbele onafhankelijke systemen de volledige controle over het voertuig garanderen, zelfs in geval van storing.
Men verwacht van een nieuwe technologie zoals Steer-by-Wire in aanvulling op zijn voordelen, dat het ook betrouwbaarheid en bekende oplossingen kan aantonen. Joysteer® onderscheidt zich van zijn concurrenten door concepten en de ontwikkeling van opties gericht op een zeer hoog niveau van veiligheid. Het gehele ontwikkelingsproces en het product zelf werden spontaan onder toezicht van TÜV Rheinland in Keulen geplaatst. Joysteer® voldoet aan de belangrijkste veiligheidsvoorschriften voor electronica-toepassingen (IEC/EN/SN 61508), en vanuit technisch oogpunt voldoet het aan de normen ECE R79, ECE R13 en IEC 61508.

Joysteer rijlessen met instructeur en aangepast lesvoertuig

Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van rijlessen met de Joysteer. Wij beschikken over een aangepast lesvoertuig met een ervaren instructeur voor het leren rijden met een joystick besturing, fietsstuur, 4-way joystick, 2-way joystick, ...

Men kan de lesauto besturen vanuit de rolstoel of van op de bestuurderszetel.

Joysteer - Joystick-besturing

Joysteer - Joystick-besturingContacteer ons en ontvang een vrijblijvende offerte!