U bent hier: Home » Mees Autoaanpassingen » Autoaanpassingen » Rolstoelverankering » Permobil Permolock

Permobil Permolock

Stijlvol vervoer

Met Permolock C3 kunt u blijven zitten in uw Permobil, terwijl u wordt vervoerd. Met dit instrument is uw rolstoel stevig bevestigd binnenin het voertuig. Het is ontworpen voor gebruik met het rolstoelchassis van de Permobil C300 en C350. U kunt zowel de hoek als de hoogte van de Permolock C3 afstellen. Dat is handig wanneer u in een voertuig moet met een hellende bestuurdersstand. Een blokkeringsmechanisme dat op het rolstoelchassis is bevestigd en een bevestigingsplaat die aan het voertuig is gemonteerd, zorgen ervoor dat de rolstoel niet losraakt bij een botsing of een andere plotselinge beweging. Bovendien kunt u zowel in voorwaartse als in achterwaartse richting in de bevestigingsplek parkeren.

Verende pennen

Er zijn twee vaste pennen bevestigd aan het rolstoelchassis. Deze worden in het chassis omhoog geduwd, wanneer u een hindernis moet overwinnen. De pennen garanderen een veilige en betrouwbare rit. Bij een hindernis worden de pennen in het chassis omhoog geduwd.

Bevestigingsplaat

Gemakkelijk te installeren koppelstation dat de stoel stevig en veilig op zijn plaats houdt.

Verstelbare basis

Het is mogelijk de hoogte van de basis in intervallen van 5 mm af te regelen. De hoekafstelling maakt bovendien gebruik van een veer die helpt hellingen op te gaan.

Besturingsknop voertuig

Op het dashboard zijn drie lampjes aanwezig, rood, oranje en groen, die aangeven of de stoel op zijn plaats is vergrendeld. Druk gewoon op de knop en houd deze ingedrukt om de rolstoel te ontgrendelen.

Uitschakelmechanisme in noodgevallen

Het vergrendelmechanisme kan handmatig worden uitgeschakeld via de noodhendel aan de voorkant van de bevestigingsplaat.
Contacteer ons en ontvang een vrijblijvende offerte!