U bent hier: Home » Mees Autoaanpassingen » Autoaanpassingen » Koppeling

Koppeling

Comfortabel rijden zonder te koppelen !

Wat is EasyDrive ?

EasyDrive is het beste te omschrijven als een motortje dat het koppelingspedaal van uw auto bedient. Het koppelingspedaal blijft gewoon in uw auto zitten, maar gaat vanzelf heen en weer. U kunt nog steeds op elk willekeurig moment met de voet koppelen. Wanneer u dat wenst kunt u de EasyDrive met één druk op de knop uitschakelen.

Het originele koppelingsmechanisme wordt door de montage van de EasyDrive niet gewijzigd !

Eenvoudige bediening

Optrekken met EasyDrive betekent : rempedaal loslaten en gas geven. Schakelen doet u met de hulp van een kleine schakelaar die in de versnellingspook is gemonteerd. Wanneer u afremt zal de koppeling automatisch ontkoppelen.

Slim systeem

De besturingscomputer van EasyDrive meet het motortoerental, de stand van het gaspedaal en de snelheid van de auto. Hieruit wordt steeds een juiste koppelingsbediening berekend. Het systeem herkent of u wilt optrekken, op- of terug- wilt schakelen of wilt manoeuvreren. Een nauwkeurige dosering van de koppeling is hierdoor mogelijk. De instelling van de koppeling wordt automatisch gecompenseerd.

Sportauto of camper, geen probleem.

De koppelingsbediening wordt steeds automatisch aan de rij-omstandigheden aangepast. Hierdoor kunt u met EasyDrive zowel sportief als rustig rijden. Dus het rijden met een aanhanger of caravan vormt geen enkel probleem.

EasyDrive

Comfortabel rijden zonder te koppelen ! Wat is EasyDrive ? EasyDrive is het beste te omschrijven als een motortje dat het koppelingspedaal van uw auto bedient. Het koppelingspedaal blijft gewoon in uw auto zitten, maar gaat vanzelf heen en weer. U kunt nog steeds op elk willekeurig moment met de voet koppelen. Wanne...
Contacteer ons en ontvang een vrijblijvende offerte!